Αρνητικός σε τεστ κορωνοϊού ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός

Αρνητικός σε τεστ κορωνοϊού ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός

Σε προσωπική του ανάρτηση στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αναφέρει ότι και στα δύο τεστ που έκανε για κορωνοϊό, αναφέρει ότι ήταν αρνητικά. Τέλος συμπληρώνει ότι «Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και οι συνάνθρωποί μας που είναι θετικοί, αξίζουν συμπαράσταση και όχι στιγματισμό». Αναλυτικά…

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης στάσης που όλοι οφείλουμε να έχουμε δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, αλλά και της υποχρέωσης ενημέρωσης των συμπολιτών μας προς αποφυγή πανικού, σας ενημερώνω ότι υποβλήθηκα αυτοβούλως (λόγω της αρμοδιότητάς μου ως Αντιδημάρχου καθαριότητας) και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, σε Rapid test και μοριακό τεστ για Covid –  19 . Παρέμεινα σε περιορισμό σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι των τελικών αποτελεσμάτων και σήμερα μου ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και το να διατηρήσουμε την καθαρή σκέψη και την ψυχραιμία μας, αποτελεί το πιο δύσκολο στοίχημα.

Μακάρι να ήμουν το τελευταίο “κρούσμα” φημολογίας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και της αλήθειας.

Ευχαριστώ όλους όσους έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και διαβεβαιώνω όλους ότι το υψηλό αίσθημα ευθύνης μου θα με οδηγούσε, αν ήμουν θετικός , να το ανακοινώσω πρώτος εγώ.

Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και οι συνάνθρωποί μας που είναι θετικοί, αξίζουν συμπαράσταση και όχι στιγματισμό.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κατά τήν ὁλιγοήμερη παραμονή του στήν Ἀθήνα ἐπισκέφθηκε καί συναντήθηκε γιά θέματα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας καί Κοινοῦ ἐνδιαφέροντος γιά τά νησιά

Περισσότερα »