Αρναούτογλου: «Χρόνια έχω να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη» – Απίστευτο αυτό που έρχεται. Μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση στα νησιά του Αιγαίου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Αρναούτογλου: «Χρόνια έχω να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη» – Απίστευτο αυτό που έρχεται. Μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση στα νησιά του Αιγαίου»

O επερχόμενος χιονιάς φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά σύμφωνα και με τα προγνωστικά στοιχεία, αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Όπως ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook, «πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη από τα προγνωστικά μοντέλα, πραγματικά!!».

Ο κ. Αρναούτογλου αναφέρει ότι την ερχόμενη Κυριακή (23/1) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση, στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου μέχρι και τη θάλασσα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Κρήτης και τα βόρεια Δωδεκάνησα με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Οι χιονοπτώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή σε Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας αλλά και στη Θράκη ακόμα και στα πεδινά.

Το τσουχτερό κρύο θα επηρεάσει γρήγορα όλη τη χώρα ενώ το Σάββατο αναμένονται χιόνια σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Αττική έως και πολύ χαμηλά, ενώ στη Χαλκιδική μπορεί να χιονίσει μέχρι και στα παραθαλάσσια.

Παρόλα αυτά… άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα πεδινά και ημιορεινά, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής και νότιας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξει αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ