Αργύρης Ψάρρας: «Το Σάββατο (23/10) είναι μια μεγάλη μέρα για το νησί, ο πρώτος αγώνας του Κέρκη στην Pre League»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Αργύρης Ψάρρας: «Θα κάνουμε οτιδήποτε για να κάνουμε χαρούμενους τους Σαμιώτες στους αγώνες μας στην Pre League του βόλεϊ».

Η καρδιά του βόλεϊ της Σάμου χτυπά δυνατά αυτό το Σάββατο (23/10) στο κλειστό γήπεδο Βαθέος, στις 19:00,  καθώς η ομάδα βόλεϊ του ΚΕΡΚΗ Μαραθοκάμπου Σάμου θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ, σε αγώνα πρωταθλήματος της Pre League. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ θα φιλoξενηθούν και οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ΚΕΡΚΗ Μαραθοκάμπου Σάμου, κ. Αργύρης Ψάρρας.

«Αύριο είναι πραγματικά μία μεγάλη μέρα για την ομάδα και για όλο το νησί, είναι η πρώτη αγωνιστική της Pre League, ενός πρωταθλήματος, που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ότι θα είναι το καλύτερο ποιοτικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πόλη, από μία ομάδα που ανήκει στη Σάμο και αυτό συνοδεύεται με μία αναμέτρηση ενάντια στην ΑΕΚ, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα έχουν ευκαιρία οι φίλαθλοι του νησιού να τη δουν από κοντά.

Δυστυχώς, που δεν έχουμε 100% πληρότητα, γιατί θα γέμιζε ακόμα και τότε. Νομίζω πως ακόμα και μεγαλύτερο να ήταν το γήπεδο θα γέμιζε, για το αυριανό παιχνίδι και ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει να ανταμειφθεί, να περάσει όμορφα και να τον κάνουμε χαρούμενο.

Αργύρης Ψάρρας: «Το Σάββατο (23/10) είναι μια μεγάλη μέρα για το νησί, ο πρώτος αγώνας του Κέρκη στην Pre League»

Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται ψηλά και έτσι έχει κάνει και φέτος, παρότι άργησε στο μεταγραφικό παζάρι να κινηθεί. Αύριο θα παρουσιαστεί με μία πλήρη ομάδα και θα αποτελείται και από δύο παίκτες που έχουν έρθει από την Αμερική, που σημαίνει ότι έχουν τους στόχους τους και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Για να είναι κάποιος προπονητής, είναι κάτι πολυπαραγοντικό και δύσκολο, δεν είναι έτσι απλό. Εν προκειμένου, για να είμαστε έτοιμοι, εγώ προσωπικά για να βοηθήσω τους αθλητές, για να πιάσω τη μέγιστη απόδοση τους, πρέπει να τους έχω προετοιμάσει κατάλληλα. Αυτό έχει πολλά κομμάτια, έχει κομμάτια τεχνικής, τακτικής σωματικής, ατομικής και κατ’ επέκταση το σκάουτινγκ σε σχέση με τον αντίπαλο, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να ξέρουμε ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουμε. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε ακριβώς πάνω στα στοιχεία που θα αντιμετωπίσουμε αύριο, έχουμε το βίντεο από την προετοιμασία της ΑΕΚ, στατιστικά δεδομένα, αναλύσεις, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως αύριο.

Αργύρης Ψάρρας: «Το Σάββατο (23/10) είναι μια μεγάλη μέρα για το νησί, ο πρώτος αγώνας του Κέρκη στην Pre League»

Έχουμε ανέβει σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο, έχουμε μία βάση καλή αγωνιστική και ένας συνδυασμός άρτιας οργάνωσης, σοβαρότητας και ο σχεδιασμός που έκανα το καλοκαίρι, νομίζω θα φέρει και αγωνιστικά αποτελέσματα».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ