Αργύρης Ψάρρας: «Θα κάνουμε οτιδήποτε για να κάνουμε χαρούμενους τους Σαμιώτες στους αγώνες μας στην Pre League του βόλεϊ».

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Αργύρης Ψάρρας: «Θα κάνουμε οτιδήποτε για να κάνουμε χαρούμενους τους Σαμιώτες στους αγώνες μας στην Pre League του βόλεϊ».

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο προπονητής βόλεϊ του Α.Σ. Κέρκη Μαραθόκαμπου Σάμου, κ. Ψάρρας Αργύρης. Η ομάδα βόλεϊ του Κέρκη τα τελευταία χρόνια έχει μία ανοδική πορεία, τιμώντας τη Σάμο στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας.

«Ελπίζω να ακούσετε στο μέλλον ακόμα περισσότερα πράγματα, γιατί αξίζει αυτή η ομάδα, πρέπει όλοι να νιώθουν υπερήφανοι για την πορεία και την εξέλιξη της. Πιστεύω ότι είναι ακόμα στην αρχή, έχει να δώσει περισσότερα όχι στο νησί της Σάμου αλλά και στο ελληνικό βόλεϊ συνολικά.

Ξεκινά η pre League, που είναι η πρώτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί αυτή η λίγκα, είναι ένας προθάλαμος για την πρώτη κατηγορία, συμμετέχουν ομάδες από το βόρειο και το νότιο όμιλο, σε δύο ομίλους. Οι τρεις πρώτες ομάδες θα προβιβαστούν. Η έδρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση, ξεκινάμε στις 23 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ στο νησί της Σάμου πρώτη αγωνιστική .

Είμαστε συνολικά έξι ομάδες στο νότιο όμιλο, η αλήθεια είναι ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ίσως το καλύτερο που θα γίνει ποτέ σε δεύτερη κατηγορία. Υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής ξένων αθλητών, δύο τον αριθμό, που έγινε χρήση από πολλές ομάδες, ειδικά στο βόρειο όμιλο, έτσι προχωρήσαμε και εμείς στην κίνηση αυτή, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα έχουμε στην ομάδα μας δύο ξένους αθλητές».

Αργύρης Ψάρρας: «Θα κάνουμε οτιδήποτε για να κάνουμε χαρούμενους τους Σαμιώτες στους αγώνες μας στην Pre League του βόλεϊ».

Ο Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου απέκτησε δύο ξένους παίχτες, τον διαγώνιο από το Εκουαδόρ Joselo Nazareno και τον Χιλιανό διεθνή κεντρικό Araya Gabriel. Από την περσινή χρονιά έχουν μείνει 4 παίχτες, με το σκεπτικό να γίνει ένα σύνολο από νέα παιδιά, με όρεξη για δουλειά. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στην Αθήνα, με πολύ καλό οργανωτικό επίπεδο, με την διοίκηση να κινείται με σοβαρά και λογικά βήματα, ώστε να ανέβει η ομάδα στην Α΄ κατηγορία.

«Ο καθένας από το πόστο του, το πιο σημαντικό βέβαια είναι η δουλειά που έχει γίνει από τους ανθρώπους του Κέρκη Μαραθοκάμπου, όπου με μεθοδικότητα και οργάνωση έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Μία διοίκηση που στέκεται σε υγιείς βάσεις, όλοι λένε τα καλύτερα και φαίνεται ότι πάει να γίνει μία προσπάθεια όχι μόνο να γίνει μία ομάδα καλή, που να πρωταγωνιστεί στα ψηλά πρωταθλήματα, αλλά το σημαντικό είναι να μαζέψει τον κόσμο της Σάμου γύρω από το άθλημα αυτό, να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα και να δούμε νέα παιδιά να θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα και να κάνουμε υποδομές ώστε να βγάλουμε παιδιά Σαμιώτικα».

Το βόλεϊ έχει πολλές τεχνικές απαιτήσεις, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του αθλήματος.

«Καλώ όλο τον κόσμο της Σάμου να στηρίξει την ομάδα, γιατί πραγματικά αξίζει και εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Μια σειρά από φιλικά έκλεισε η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Ο Κέρκης θα δώσει 7 φιλικά από 22/09 έως 20/10. Το πρώτο τεστ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (22/09) με την Ερυθραία και ακολουθεί την Πέμπτη (23/09) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών του Κέρκη

22/09 Πανερυθραϊκός – Κέρκης

23/09 Παναθηναϊκός – Κέρκης

25/09 Μίλωνας – Κέρκης

02/10 Ιωνικός – Κέρκης

06/10 Πανιώνιος – Κέρκης

12/10 Πανιώνιος – Κέρκης

20/10 Φλοίσβος – Κέρκης

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ