Από 3 έως και 5 Απριλίου, καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής Στεφάνας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Καταστροφή πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής «ΣΤΕΦΑΝΑΣ»

Καταστροφές πυρομαχικών της 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» θα πραγματοποιηθούν στο Πεδίο Βολής Στεφάνας από 3 έως και 5 Απριλίου. Επικίνδυνη περιοχή, χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία και τις περιοχές: Ύψωμα Στεφάνα – Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Δυτικά χ. Μυτιληνιοί) – Επαρχιακή Οδός από Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Νομού Σάμου προς Π.Β. Στεφάνας – Περιοχή Ζερβού.

Στην παραπάνω περιοχή, καθίσταται επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ποιμνίων και οχημάτων κατά την περίοδο των εκρήξεων, από 06:30 έως 14:30 για αποφυγή ατυχημάτων.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των καταστροφών ανευρίσκονται οποιαδήποτε θραύσματα, οι κάτοικοι της περιοχής παρακαλούνται να μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν σχετικά τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ