Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου έγιναν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου.

Προηγήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Το Samostoday.gr επικοινώνησε με τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κ. Γιάννη Αρχοντούλη, ο οποίος δήλωσε: «Οι εκλογές αλλά και η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, πραγματοποιήθηκαν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Δυστυχώς όλα αυτά που βιώνουμε με τα κρούσματα, ανάγκασαν πολλά μέλη μας να παραμείνουν στις οικίες τους κι έτσι η αποχή να φτάσει σ’ ένα πολύ μεγάλο νούμερο, περίπου σχεδόν κοντά στο 50%.»

Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

“Πρώτη δύναμη η Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση το οποίο συμβαίνει από τον Δεκέμβριο του 2016 ενώ έδρες κατέλαβαν και η Ανεξάρτητη Επικοινωνία και η Αγωνιστική Συσπείρωση. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου μας και ως γνωστό τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά”, είπε επίσης ο κ. Γιάννης Αρχοντούλης.

Τις ερχόμενες μέρες θα γίνει συνεδρίαση ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου.

Πρώτος για άλλη μία χρονιά σε σταυρούς προτίμησης ο Αρχοντούλης Ιωάννης, ενώ εκλέγονται στο Δ.Σ:

Αρχοντούλης Ιωάννης, Λαμπρινού Ανδριανή, Συμεωνίδης Νικόλαος (Ενωτική Κίνηση) Κακαγιάννης Αντώνιος, Δάλλη Μαρία (Ανεξάρτητη Επικοινωνία ) Πανούσος Χρήστος, Μαρούπας Ευάγγελος (Αγωνιστική Συσπείρωση), ενώ στην ελεγκτική επιτροπή: Κατσιγιάννης Νικόλαος, Κανέλλου Μαρία (Ενωτική Κίνηση), Παπαδήμου Δέσποινα (Ανεξάρτητη Επικοινωνία).

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ