Αποκριάτικο πάρτι από το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Αποκριάτικο πάρτι από το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Κέφι, τραγούδι, χορό, χαρά, χαμόγελα και όμορφες μεταμφιέσεις γέμισε το προαύλιο του 2ου Πειραματικού Σχολείου Σάμου την Κυριακή (19/02).

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι με παραδοσιακά μοντέρνα και αποκριάτικα τραγούδια.

Αποκριάτικο πάρτι από το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Το αποκριάτικο πάρτι διοργάνωσε ακόμη μια φορά με μεγάλη επιτυχία η διευθύντρια του Σχολείου κ. Δάφνη Παναγιώτου, οι εκπαιδευτικοί παλιοί και νέοι και ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Κοντά στα παιδιά και στις ανάγκες τους, όλοι μαζί πετυχαίνουν μόνο όμορφες στιγμές χαραγμένες με αγάπη στοργή και επικοινωνία ανεξίτηλα στις ευαίσθητες ψυχές των παιδιών.

Αποκριάτικο πάρτι από το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

«Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από ψυχαγωγία, γέλιο, χαρά και ξεγνοιασιά όχι μόνο μέσα στο καθημερινό δύσκολο πρόγραμμά τους αλλά και με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Οι παραδόσεις μας είναι μια καλή αφορμή για να αναβιώσουν τα παιδιά τα έθιμά μας αλλά και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα. Το καρναβάλι είναι από μόνο του μια πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, πόσο μάλλον για ένα δημιουργικό σχολείο όπως είναι και το δικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παναγιώτου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων τα οποία πρόσφεραν μεγάλη χαρά και φροντίδα σε όλα τα παιδάκια αλλά και πλούσια κεράσματα.

Την Τσικνοπέμτη αλλά και στην αποκριάτικη γιορτή  της Κυριακής έψησαν συνολικά 1.000 σουβλάκια από δικά τους έξοδα, ενώ τα κρασιά διατέθηκαν από τον ΕΟΣΣ.

Αποκριάτικο πάρτι από το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Στο τέλος της εκδήλωσης  πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με μεγάλο δώρο ένα ποδήλατο.

Τυχερή η μητέρα Μυρσίνη Πιτσιλαδή, όπου κέρδισε ένα υπέροχο σύγχρονο ποδήλατο για το μικρό της γιό Κώστα Καραμηνά.

Αλεξάνδρα Χαροχέρη

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ