Ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και Συρία συγκέντρωσε η Β΄θμια Εκπαίδευση Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και Συρία συγκέντρωσε η Β΄θμια Εκπαίδευση Σάμου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο Διευθυντής κ. Μιχάλης Καπιωτάς, με έγγραφό του από τις 8/2/2023, για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και αποστολή στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Με τη συνδρομή και τη βοήθεια των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, τα είδη παρελήφθησαν και θα προωθηθούν μέσω της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στη Μυτιλήνη προς τα απέναντι παράλια.

Ο Διευθυντής εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Σχολική Κοινότητα της Σάμου, η οποία δίνοντας για μια ακόμη φορά το παράδειγμα προσπάθησε να εξορκίσει τη δική της συμφορά από το φονικό σεισμό του 2020.

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και Συρία συγκέντρωσε η Β΄θμια Εκπαίδευση Σάμου

Συγχαρητήρια σε όλους, στους Διευθυντές και στους εκπαιδευτικούς των Σχολείων μας, στους μαθητές και στους γονείς τους και σε όποιον με κάθε τρόπο συνέβαλε στην συγκέντρωση, στη μεταφορά και στην ταξινόμηση του υλικού.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη τέτοια ανάγκη στον κόσμο. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που ένα τέτοιο γεγονός συγκλονίζει τη γη μας.

Σάμος 13-2-2023

Ο Δ/ντής Δ.Ε. Σάμου

Μ. Ε. Καπιωτάς

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ