Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο 6 Μαρτίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Το ΕΚΣ για το ατύχημα του 52χρονου ναυτικού στο «Νήσος Μύκονος»: Όχι άλλοι εργάτες σακατεμένοι στους χώρους δουλειάς

Από το Σάββατο 6 Μαρτίου ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες με πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries.

Το δρομολόγιο θα ξεκινά από τον Πειραιά την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι, θα πιάνει Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο (Ικαρία), Φούρνοι, Καρλόβασι (Σάμος), Βαθύ (Σάμος), Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και θα φθάνει στη Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στις 21:00 της ίδιας ημέρας (Σάββατο) θα ξεκινά η αντίστροφη πορεία, που θα καταλήγει στον Πειραιά στις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας (Κυριακή).

Η γραμμή θα είναι επιδοτούμενη κατά το σκέλος των πέντε τελευταίων σταθμών (από το Βαθύ μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βαθύ) για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2024.

Αυτό το Σάββατο (06/03) το πρώτο δρομολόγιο θα γίνει με το πλοίο Νήσος Μύκονος, αλλά από την άλλη εβδομάδα μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα δρομολογηθεί το Nήσος Χίος. Πρόκειται για πλοία με γκαράζ χωρητικότητας 400 αυτοκινήτων και δυναμικότητα μεταφοράς 1200 επιβατών σε χειμερινές συνθήκες και χωρίς μέτρα για τον κορωνοϊό.

Τα δρομολόγια των πλοίων της συγκεκριμένης εταιρείας θα πραγματοποιούνται από  6/3/3021 έως 16/6/2021 και από 06 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 31 Δεκεμβρίου 2021. Από τις 13 Μαρτίου 2021 το Νήσος Μύκονος θα αντικατασταθεί από το Νήσος Χίος.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ