Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νομού, σήμερα Δευτέρα 12/9/2022, ημέρα Αγιασμού Σχολείων και επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό των σχολείων, με το χαμόγελο στα χείλη, υποδέχονταν γονείς και μαθητές, καθώς σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά μέτρα δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, έτσι οι μαθητές/τριες έχουν πλέον την άνεση να σκορπίζουν τα χαμόγελα και τις αγκαλιές τους ελεύθερα, μετά από τα 2 δύσκολα χρόνια που πέρασαν, λόγω Covid-19. Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί όμως συνεχίζουν να υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ για τον κοροναϊό. Τα τεστ θα πρέπει να διενεργούνται μία φορά ανά σχολική εβδομάδα, πριν από την Τρίτη έως και σαράντα οκτώ ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσαν και φέτος το «παρών» στους αγιασμούς των σχολείων και ευχήθηκαν σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό να έχουν μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

«Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη αισιοδοξία, με δημιουργική διάθεση και με στόχο ένα ποιοτικό, συμπεριληπτικό, σύγχρονο, καινοτόμο σχολείο» τονίζει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μήνυμά της στους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ήχησε και πάλι το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Η διεύθυνση και η δημοσιογραφική ομάδα του Samos Today- Radio Café 102,4 εύχονται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές/τριες και καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ