Έντονα καιρικά φαινόμενα σε Σάμο και Ικαρία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Έντονα καιρικά φαινόμενα σε Σάμο και Ικαρία

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν και σήμερα να επηρεάζουν την Νήσο Σάμο και την Νήσο Ικαρία. Αυτήν την στιγμή εκδηλώνονται χιονοπτώσεις η χαλαζοπτώσεις στους επαρχιακούς δρόμους Πύργου, Πάνδροσου, Σπαθαραίων, Αγίων Θεοδώρων, και Πλατάνου, καθώς και στα Κοσίκια Ικαρίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται με μεγάλη προσοχή και πολύ χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται τις υποδείξεις των καθ΄ύλην αρμόδιων Υπηρεσιών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, ο Δήμος Ικαρίας, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και το Επαρχείο Ικαρίας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο.

Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας

της Π.Ε. Σάμου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΤΟΥΡΗΣ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ