Ένας χρόνος φεύγει (2021), ένας χρόνος έρχεται (2022). Κι εμείς σας λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ένας χρόνος φεύγει (2021), ένας χρόνος έρχεται (2022). Κι εμείς σας λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ…

Ένα έτος ακόμα στην πλάτη μας. Ένα έτος επίσης στη ζωή μας. Το 2021 ήταν μια χρονιά που με το ζόρι ψάχναμε να βρούμε καλές ειδήσεις. Αυτό που μας έμεινε και μας σημάδεψε σε τοπικό επίπεδο, ήταν οι δυσκολίες στην καθημερινότητα ένεκα του κορωνοϊού. Ήταν επίσης τα απόνερα του σεισμού, του τσουνάμι 2020, αλλά και των πλημμυρών στις αρχές του 2021.

Ήταν ένας χρόνος που φεύγει με άσχημες εικόνες όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Φεύγει με πολλά οικονομικά προβλήματα που δυστυχώς θα μεταφερθούν και στη νέα χρονιά. Το άγνωστο 2022, βρίσκεται προ των πυλών. Μακάρι να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά για όλο τον κόσμο. Χωρίς δυστυχία και πόνο.

Όλοι εμείς εδώ από το Radio Café 102.4 και το Samostoday.gr, έχουμε να σας πούμε ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τη γρήγορη, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωσή σας. Χωρίς ακρότητες, χωρίς τυμπανοκρουσίες, απλά μεταφέροντας σε σας την είδηση και από εκεί και μετά, εσείς την αξιολογούσατε. Έχουμε όνειρα και σχέδια που ελπίζουμε να τα υλοποιήσουμε μέσα στο 2022 με τη βοήθεια του Θεού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τον ανώνυμο ακροατή-τρια αλλά και αναγνώστη-τρια, διότι πολλές φορές μας υποδεικνύατε το πρόβλημα, εμείς το ψάχναμε και το προωθούσαμε στους αρμόδιους ώστε να επιλυθεί. Σίγουρα κάναμε και λάθη. Λάθη όμως που πιστεύουμε δεν έβλαψαν κανέναν. Λάθη που έγιναν επάνω στο φόρτο εργασίας.

Ήμασταν παρόντες στο κάθε γεγονός (όσο και όσοι μπορούσαμε) και το καταγράφαμε επί τόπου. Και μας το έχετε αναγνωρίσει. Με την ακροαματικότητα, αλλά και την αναγνωσιμότητα. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. Με ΥΓΕΙΑ και ΤΥΧΗ. Τα σημαντικότερα. Όλα τ’ άλλα έπονται.

Χρόνια πολλά από τη Διεύθυνση της Ανώνυμης Εταιρείας (Radio Café 102.4 – Samostoday.gr κ.α.), τον Μάνο, την Ελένη, την Κλειώ, την Αλίκη, τους πολλούς συνεργάτες μας σε ραδιοφωνικές εκπομπές και από εμένα.

Χρόνια πολλά φυσικά και από τους εκάστοτε τεχνικούς μας που «τρέχουν στα βουνά» για να επιδιορθώσουν τις βλάβες στους πομπούς, αλλά και από τα «μυαλά της πληροφορικής» που μας βοηθούν στο studio αλλά και στο website, που χωρίς αυτούς, ότι και να κάναμε εμείς, ούτε θα μας ακούγατε, ούτε θα μας διαβάζατε.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους πελάτες μας που δεν σταμάτησαν (εν μέσω δυσκολιών της πανδημίας) να μας στηρίζουν οικονομικά με τις προβολές διαφημιστικών μηνυμάτων σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την επίσης οικονομική υποστήριξη σε προβολές διαφημιστικών μηνυμάτων.

Και κάτι τελευταίο. Είμαστε περήφανοι που σαν τόπος έχουμε να επιδείξουμε πολλές ομορφιές. Αλλά ακόμα πιο υπερήφανοι νιώθουμε για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νομού,  που ξεπερνώντας τους εαυτούς τους πολλές φορές μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Επίσης είμαστε υπερήφανοι για το εθελοντικό κίνημα της Σάμου, που πάντα είναι δίπλα στον άνθρωπο, που όμοιό του δεν υπάρχει σ’ όλη την Ελλάδα.

Καλή Χρονιά – Χρόνια Πολλά… Με ΥΓΕΙΑ και ΤΥΧΗ το 2022.

Σας ευχαριστούμε.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ