«Άναψαν τα πληκτρολόγια» με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες σε ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου και κλειστό γυμναστήριο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Άναψαν τα πληκτρολόγια» με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες σε ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου και κλειστό γυμναστήριο

Σήμερα Σάββατο (04/12) μια δύσκολη μέρα όσο αφορά τις καιρικές συνθήκες με δυνατή βροχή, ισχυρούς ανέμους, «άναψαν τα πληκτρολόγια» στο facebook για ποδοσφαιρικούς αγώνες στα γήπεδα Πολυκράτη και Λαίλαπα, αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο πόλεως Σάμου για τον αγώνα της ομάδας Σάμος Futsal.

H αρχή έγινε με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου και άμεσα δόθηκε απάντηση από τον Αντιδήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Βαγγέλη Καρρά.

Στη συνέχεια ο γυμναστής της ομάδας Σάμος Futsal κ. Ευρυπίδης Γεροντής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου στάζει σε πολλά σημεία όταν βρέχει, αλλά κι εκεί απάντησε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Βαγγέλης Καρράς.

Τα συγκεκριμένα post που έγιναν στο Facebook μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω:

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ

Σήμερα στο γήπεδο του Πολυκράτη κ πριν την έναρξη του προγραμματισμένου αγώνα, εμφανίσθηκε ωρυόμενος ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατ. Σάμου Κος Καρράς, ο οποίος κατέκρινε την ΕΠΣ γιατί δεν άλλαξε τις έδρες για τα παιχνίδια του Πολυκράτη κ του Λαίλαπα ώστε να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος των δύο γηπέδων…. απειλώντας μάλιστα ότι θα κλείσει τα δύο γήπεδα… (τα οποία προφανώς θεωρεί ιδιοκτησία του). Προφασίζονταν δε, την αλλαγή έδρας στον αγώνα μεταξύ των Φούρνων κ του Πολυκράτη. Θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου με γραφικότητες, αλλά λόγω της θεσμικής του ιδιότητας (αν κ οι αρμοδιότητες του ουδεμία σχέση έχουν με τον Αθλητισμό) κ για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, θα το κάνουμε….

Λοιπόν…

α) η αμοιβαία αλλαγή έδρας στον αγώνα Φούρνων – Πολυκράτη έγινε λόγω του ότι το γήπεδο Φούρνων δεν είχε αδειοδοτηθεί μέχρι εκείνη την στιγμή. Η αλλαγή δε έγινε με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη των δύο Σωματείων.

β) Η διαδικασία παραχώρησης χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αρμόδιους φορείς (Νομικά πρόσωπα κλπ) προς τους Συλλόγους είναι συγκεκριμένη κ θα έπρεπε να είναι γνωστή κ κατανοητή σε όσους κατέχουν Αυτοδιοικητικά αξιώματα.

γ)Επίσης κ οι Κανονισμοί του Ποδοσφαίρου είναι γνωστοί σε όσους ασχολούνται με το άθλημα. Θα έπρεπε να είναι κ σε όσους πέρασαν απ τον χώρο αυτό. Οι δε Διοργανώσεις υπόκεινται κ διεξάγονται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σ ΑΥΤΟΥΣ κ με ΑΥΤΟΥΣ τους Κανονισμούς κ διεξάγονται βάσει ΑΥΤΩΝ των Κανονισμών κ όχι σύμφωνα με τα γούστα κ τις ορέξεις κανενός άλλου κ ειδικά άσχετου με τον χώρο. Τα παιχνίδια λοιπόν ορίζονται σε ορισμένο χρόνο κ απ την στιγμή που θα οριστούν ( πλήν των διοργανώσεων των μικρών ηλικιών) η απόφαση για την διεξαγωγή τους η όχι (λόγω βροχής κλπ) είναι αποκλειστικό δικαίωμα του Διαιτητή κ με συγκεκριμένη διαδικασία.

Η ΕΠΣ μέχρι τώρα, έχει αποδείξει ότι σέβεται κ προστατεύει στο μέτρο των δυνατοτήτων της κ παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τους Αγωνιστικούς χώρους και το άθλημα. Άλλως τε έχει πρωτοστατήσει κ αγωνισθεί κ συγκρουστεί για την αναβάθμισή τους. Δεν έχουμε λοιπόν την ανάγκη γελοίων υποδείξεων, ούτε από κάου μπόυδες, ούτε από λαικιστές Μαυρογιαλούρους. Αντίθετα έχουμε ανάγκη από σοβαρούς Αυτοδιοικητικούς κ από συνεργασίες, με στόχο την αναβάθμιση του Αθλητισμού στα νησιά μας που βρίσκεται εδώ κ χρόνια σε τριτοκοσμικό επίπεδο.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Με αφορμή δελτίο τύπου διοργανώτριας αρχής (ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ) που αναφέρετε στο όνομα μου και στην προσφορά μου στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω και να σχολιάσω γιατί το επίπεδο της ανακοίνωσης δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου.

Δυστυχώς εάν κάποιοι πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις πεζοδρομίου στο επίσημο σάιτ διοργανώτριας αρχής και χαρακτηρισμούς (λαϊκιστές μαυρογιαλούροι, καουμπόηδες, γελοίες υποδείξεις, άσχετοι με το χώρο, γραφικότητες), προάγουν αθλητικό πολιτισμό και συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος, με συγχωρείτε αλλά εγώ δεν θα τους ακολουθήσω.

Η ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος, του ποδοσφαίρου, δεν έχει ανάγκη από λεκτική βία και τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Κοινωνικές σχέσεις και συμμαχίες χρειάζονται.

Κλείνοντας να υπενθυμίσω άλλη μία φορά στους αγαπημένους φίλους μου ότι εγώ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ δεν ζω από τον αθλητισμό αλλά ΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Δεν αξίζει τέτοια τύχη το Σαμιακό ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστώ.

ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΜΟΣ FUTSAL)

Κλειστό γυμναστήριο Σάμου. Αγώνας ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας. Τα παιδιά από την Αθήνα βγάζουν φωτογραφίες για να διαφημίσουν το νησί μας. Έχουμε όμως αύριο την μεγάλη εκδήλωση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία με γνωστό καλλιτέχνη…. Πώς τους τάπωσα έτσι…

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

Φίλε Ευριπίδη Evripidis Gerontis φυσικά και δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό.

Όμως μην μπλέκεις το ένα γεγονός με το άλλο. Άλλο οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και άλλο η συντήρηση και η αναβάθμιση των γηπέδων. Όπως γνωρίζεις το γήπεδο θα ανακαινιστεί μέσω ενός προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης και για να μην σταματήσουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες αποφασίσαμε να εγκατασταθεί ο εργολάβος μετά το πέρας των πρωταθλημάτων. Μιλάμε για ένα γήπεδο ασυντήρητο για πολλά χρόνια και γνωρίζεις καλά ότι έχουμε μονώσει τη στέγη αρκετές φορές, είμαστε σε μία μετά σεισμού εποχή που λογικά και στην οροφή του γηπέδου θα δημιούργησε πρόβλημα και θα το ξαναεπισκευάσουμε όταν σταματήσει η βροχή.

Τώρα όσον αφορά τους Αθηναίους που είπες επειδή σαν αθλητής προπονητής παράγοντας και φίλαθλος έχω βρεθεί σε πολλά γήπεδα της πρωτεύουσας μπορώ να σε ενημερώσω ότι κάτι τέτοια γεγονότα είναι συχνά.

Ειδικά σήμερα μια τόσο βροχερή ημέρα με καταιγίδες ακόμα και γήπεδα Εθνικών κατηγοριών θα παρουσιάσουν προβλήματα. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είμαστε κοντά στα γήπεδα στους αθλούμενους στη νεολαία, το γνωρίζεις καλά αυτό και με τη συνεργασία ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό θα διορθώσουμε πολλά.

Να ζητήσουμε συγγνώμη από τις ομάδες, η σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων είναι πάνω από όλα και μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να το επιδιορθώσουμε.

*** Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ