Άλλη μια νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου. Βρήκε νέα στέγη ο Αργύρης Ψάρρας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μεγάλη νίκη με ανατροπή του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου επί της Καλαμάτας

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, που το βράδυ του Σαββάτου (18/12) νίκησε τον ΑΟ Αιγιαλέων στην έδρα του με σκορ 1-3 σετ. Ο Κέρκης ταξίδεψε στο Αίγιο με εννέα παίκτες λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που παρουσιάστηκαν στην ομάδα, αλλά και χωρίς προπονητή, λόγω της λύσης συνεργασίας με τον μέχρι πριν λίγες μέρες προπονητή του Αργύρη Ψάρρα.

Ο Κέρκης έδειξε «χαρακτήρα» στον αγώνα και τον κέρδισε αναγνωρίζοντας ακόμα και οι αντίπαλοί του την ανωτερότητά του.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής ήταν τα εξής:

ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Πανερυθραϊκός: 3-0 (25 – 20, 26 – 24, 25 – 16)

ΑΕΚ – ΑΟ Καλαμάτα 80: 2-3 (22 – 25, 16 – 25, 25 – 22, 25 – 14, 10 – 15)

ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου: 1-3 (21-25, 16-25, 25-20, 23-25.

Η τελευταία αγωνιστική (10η) θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/12) κι έτσι ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της κατηγορίας Pre League.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΕΚ (18:00)

ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου – ΓΣ Πανιώνιος (18:00) στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος

ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΟ Αιγιαλέων (18:00)

Η βαθμολογία μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της Pre League έχει όπως παρακάτω:

Άλλη μια νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου. Βρήκε νέα στέγη ο Αργύρης Ψάρρας

Δεν πέρασαν παρά μερικά 24ωρα από την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με τον προπονητή Αργύρη Ψάρρα και ήδη βρέθηκε νέα στέγη για τον προπονητή στην ομάδα του Πανιωνίου, η οποία αγωνίζεται στον Α΄Όμιλο της Pre League, πλην όμως καθήκοντα προπονητή θ΄ αναλάβει από 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Αργύρη Ψάρρα για την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμου Σάμου και αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματός του τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας του ΓΣ Πανιώνιος έχει ως εξής:

«Επενδύοντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι αθλητές μας, ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης και η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Ψάρρα, ο οποίος θα ξεκινήσει τη νέα του θητεία από τις 27/12.

Άλλη μια νίκη για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου. Βρήκε νέα στέγη ο Αργύρης Ψάρρας

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας από το 2012 έως και το 2017, οδηγώντας τον «Ιστορικό» από τη Β’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθιερώνοντάς τον, στις «μεγάλες» κατηγορίες, εργαζόμενος μάλιστα κυρίως με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ