Ύποπτο κρούσμα COVID-19 σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Σε εφαρμογή όλα τα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος COVID-19, σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, για προληπτικούς λόγους, απολύμανση στο Δημαρχείο, στους χώρους που στεγάζονται Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, (Δ/νση Κ.Ε.Π., Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρόνοιας, Δόμησης), καθώς και στον χώρο των συνεργείων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, από την Δευτέρα 05/10/2020, οι Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου θα λειτουργούν κανονικά, αλλά για μία ακόμη φορά επισημαίνεται η ανάγκη χρήσης των εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω των οποίων δεν καθίσταται αναγκαία η φυσική παρουσία αυτών.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των πολιτών στις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οι περιστάσεις απαιτούν, από όλους μας, την επίδειξη υπευθυνότητας, τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και την αποφυγή του όποιου εφησυχασμού.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα εφαρμόσει επακριβώς τις όποιες οδηγίες και πρωτόκολλα παρασχεθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ενημερώνοντας άμεσα τους πολίτες.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »