Χορωδία «Ηδύλη» – Έναρξη καλλιτεχνικής περιόδου

Χορωδία «Ηδύλη» – Έναρξη καλλιτεχνικής περιόδου

Ο Σύλλογος Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» ανακοινώνει την έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 – 21 και την ακρόαση νέων μελών από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Τη φετινή χρονιά ξεκινάμε σύμφωνα με τις καινούργιες οδηγίες όπως ορίζονται από την τελευταία κυβερνητική απόφαση (ΦΕΚ 3958 Β 15-09-2020)  σύμφωνα με  τις οποίες πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των μελών της χορωδίας και να γίνεται χρήση μάσκας όταν δεν τραγουδάμε. Επίσης, η χορωδία θα δουλέψει ως επί το πλείστον σε γκρουπ λίγων ατόμων για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα υπάρξει η δυνατότητα λειτουργίας δύο τμημάτων σε Καρλόβασι και Βαθύ για την διευκόλυνση της μετακίνησης των μελών. Μετά την πρόσφατη ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ανατολικής Σάμου οι πρόβες στο Βαθύ θα γίνονται στην Πινακοθήκη (οδός Καλομοίρη, απέναντι από ΙΚΑ). Οι πρόβες στο Καρλόβασι θα γίνονται στην αίθουσα του συλλόγου (χώρος λυόμενων όπισθεν του Γυμνασίου Καρλοβάσου).

Οι πρώτες μας συναντήσεις  θα γίνουν:

– Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 – Τμήμα Καρλοβάσου (Λυόμενα, Καρλόβασι), ώρα 6.30 μμ

– Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 –Τμήμα στο Βαθύ (Πινακοθήκη, Βαθύ), ώρα 7.00 μμ

Ακροάσεις νέων μελών: Η χορωδία αναζητά άτομα με τραγουδιστική εμπειρία. Επιθυμητή η γνώση μουσικής. Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν τις παραπάνω ημερομηνίες και θα συνεχιστούν και στις επόμενες πρώτες συναντήσεις. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6937274692.

Η χορωδία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσει το έργο της στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εναρμονισμένη πάντα με τις επιτρεπόμενες προδιαγραφές και με μέριμνα για την ασφάλεια των μελών της.

Χορωδία «Ηδύλη» – Μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών από το 2012, μέλος των πολιτιστικών φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού από το 2019.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

O γυναικολόγος αναπαραγωγής Βασίλης Δ. Κελλάρης της Be-Live  κοντά στους σεισμόπληκτους της Σάμου

O γυναικολόγος αναπαραγωγής Βασίλης Δ. Κελλάρης της Be-Live κοντά στους σεισμόπληκτους της Σάμου

Για άλλη μια φορά o γυναικολόγους αναπαραγωγής Βασίλης Δ. Κελλάρης, συνιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live στάθηκε κοντά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Με αφορμή

Περισσότερα »