Φλώρα Τζεβρένη: Φέτος ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος για όλες τις οικογένειες και ένα παραπάνω για τις πολύτεκνες οικογένειες

Φλώρα Τζεβρένη: Φέτος ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος για όλες τις οικογένειες και ένα παραπάνω για τις πολύτεκνες οικογένειες

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας Κορσεών κα Φλώρα Τζεβρένη.

«Φέτος ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος για όλες τις οικογένειες και ένα παραπάνω για τις πολύτεκνες οικογένειες. Ήταν ένα άσχημο καλοκαίρι, σ’ έναν τόπο σαν τον δικό μας που οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν εποχιακά. Δυστυχώς φέτος κάποιοι δεν κατάφεραν να εργαστούν ή δούλεψαν για πάρα πολύ λίγο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εμείς αφουγκραζόμαστε και επικοινωνούμε καθημερινά με μέλη μας, υπάρχει επικοινωνία με μέλη του συλλόγου τα οποία πραγματικά χρειάζονται τη στήριξή μας και τη βοήθειά μας.

Δυστυχώς ο σύλλογος έχει πολύ λίγες δυνάμεις και οικονομικά δεν παίρνουμε από κάπου χρήματα πέρα από τις συνδρομές μία φορά το χρόνο από τις πολυτεκνικές κάρτες, όπου ένα μέρος από τις συνδρομές πηγαίνει στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Ελλάδος.  Έτσι τα οικονομικά προβλήματα είναι πολύ μεγάλα, αλλά με αυτές τις λιγοστές δυνάμεις προσπαθούμε και παλεύουμε.

Είμαστε στη φάση τώρα που μαζεύουμε τα σχολικά. Λόγω των περιορισμένων αποθεμάτων σε σχολικά θα δοθούν σε πολύ οικονομικώς δυσμενώς  οικογένειες και φέτος το ΔΣ αποφασίσαμε να δώσουμε και στα πρωτάκια μας τσαντούλες και σχολικά .

Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 9 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι, οικογένειες πολυτέκνων που έχουν παιδιά στην πρώτη δημοτικού, μπορούν να προσέρχονται τις ώρες και ημέρες λειτουργίας και να παραλαμβάνουν τα σχολικά είδη». Τηλέφωνο επικοινωνίας 22730 23900.

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από φορείς και συλλόγους στο κάλεσμα για τη συλλογή σχολικών ειδών και η κα. Τζεβρένη εκ μέρους του συλλόγου, τους ευχαριστεί όλους. Υπήρχαν επιτυχίες σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τους πολυτέκνους, μάλιστα κάποια παιδιά και χωρίς φροντιστήρια.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Επιστολή Γιώργου Κυριαζή στον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη για προβλήματα επιχειρήσεων σχετικά με Covid-19

Επιμελητήριο Σάμου: Να δοθεί παράταση για τις αιτήσεις χρηματοδότησης 1ης φάσης 2020 μεταφορικού ισοδυνάμου

Επιστολή στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου για παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου  που

Περισσότερα »