Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου: Ελπίζουμε η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας να διαχειριστεί με λογική την ασφάλεια όλων των παιδιών

Το 2ο Δημοτικό σχολείο πόλεως Σάμου και πάλι στην έδρα του. Σχολικό συγκρότημα πρότυπο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Διαπιστώσαμε ακόμα μια φορά από τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και οι εκλεγμένη τοπική αυτοδιοίκηση, πως θα έπρεπε να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης παρά να κάθονται και να αναλώνονται σε αίολες συζητήσεις.

Κατάφεραν για ακόμη μια φορά να πετάξουν την απόφαση για την ασφάλεια που αφορά τις ζωές 311 παιδιών να διαχειριστεί από έναν μόνο φορέα, δηλαδή τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και η οποία θα πρέπει να ενδώσει σε προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς από έναν Σύλλογο Γονέων που δεν βάζει μπροστά το κοινό καλό παρά τον προσωπικό του εγωισμό.

Μπράβο στην αντιπολίτευση του Δημοτικού συμβουλίου που δια της απουσίας της έλαμψε.

Ελπίζουμε η Διευθύντρια της πρωτοβάθμιας που της έλαχε ο κλήρος, να διαχειριστεί με λογική την ασφάλεια όλων των παιδιών.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους γονείς του σχολείου μας που έχουν σταθεί σοβαροί και δεν έχουν αναλωθεί στις ανακρίβειες και τα ψεύδη που κυκλοφορούν στα μέσα μαζικής δικτύωσης για το σύλλογό μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα