«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022:

Στεφανής Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για τη νέα τουριστική σεζόν και τα αιτήματα του κλάδου, για τα οποία έχει ενημερωθεί ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.

Χατζηϊωαννίδου Πατρίτσια – Η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Σάμου για τα βιωματικά εργαστήρια που διεξήχθησαν στις 13 και 14 Μαρτίου, για εκπαιδευτικούς και μαθητές, στα πλαίσια συμμετοχής του σχολείου (μεταξύ 46 Γυμνασίων – Λυκείων της χώρας), στο πρόγραμμα «Σχολεία για όλους».

Μόσχος Γιώργος – Ο νομικός, επιμορφωτής και επί 15 χρόνια Συνήγορος του Παιδιού στην Ελλάδα, μιλά με αφορμή την παρουσία του στη Σάμο και τα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Σάμου.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για την ανώτατη τιμητική διάκριση που έλαβε για τις υπηρεσίες του στην Παιδεία του Γένους και στην Εκκλησία από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Χατζηνικολάου Γιάννης – Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής για τον 5ο Ημιμαραθώνιο που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, όπου σημειώθηκε η μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών από κάθε άλλη χρονιά.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις πρόσφατες επαφές που είχε στα υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και τη βράβευση του Δήμου για την καινοτομία και την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες του στα πλαίσια των βραβείων Best City Awards.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη βλάβη που σημειώθηκε στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή νερού σε όλες τις περιοχές της πρωτεύουσας.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την αντικατάσταση περίφραξης του γηπέδου τένις που βρίσκεται στην παραλιακή οδό της πρωτεύουσας.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τη συμμετοχή της, μεταξύ και άλλων φορέων, στην αντιπολεμική διαμαρτυρία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Σάμου, στην πλατεία Καρλοβάσου, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την επαφή που είχε με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, για τα ζητήματα αποκατάστασης της Σάμου μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ερώτηση που κατέθεσε προς την υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, αναφορικά με το ιστορικό κτήριο της «Φραγκόκλησας» που βρίσκεται στην παραλιακή οδό της πόλεως Σάμου και κινδυνεύει με κατάρρευση, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Σεβαστάκης Δημήτρης – Ο καθηγητής της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, π. βουλευτής Σάμου, με αφορμή πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αναλύει τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας και τη θέση της χώρας μας.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για την διανομή τροφίμων, ειδών ιματισμού και ατομικής υγιεινής στην Ικαρία.

Νικολάου Νανά – Η γενική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για την διοργάνωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου και της ακρίβειας στο Καρλόβασι, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου.

Γκουντέλιας Βασίλειος – Ο πλωτάρχης, υπολιμενάρχης Σάμου, για τον άτυχο 65χρονο ψαρά που εντοπίστηκε νεκρός μετά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (17 Μαρτίου).

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για τη συμμετοχή του συλλόγου στις έρευνες εντοπισμού του συμπατριώτη μας ψαρά που βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή της ακτής Γάγκου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το έργο στον λιμένα Καρλοβάσου, την έναρξη εργασιών στα Αυλάκια, την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Μαρτίου και την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού Περιμετρικής Οδού Πόλεως Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για το δεύτερο περιστατικό πυρκαγιάς που σημειώθηκε στο Καρλόβασι, αυτή τη φορά δυτικά της περιοχής του Προφήτη Ηλία σε δύσβατο σημείο.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος θεμάτων Αθλητισμού, με την ιδιότητα του ταμία της ΕΠΣ Σάμου, για τη δωρεά 3 απινιδωτών, για τις ανάγκες των γηπέδων του Δήμου, καθώς και των Δήμων Δυτικής Σάμου και Ικαρίας, στην οποία προχώρησε πρόσφατα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Στις 23:59 το βράδυ της Τρίτης 23/4 θα αναχωρήσει το BLUE STAR DELOS από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Τροποποίηση δρομολογίου

Στις 23:59 το βράδυ της Τρίτης 23/4 θα αναχωρήσει το BLUE STAR DELOS από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – Τροποποίηση δρομολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο της Ε.Μ.Υ, ισχύει απαγόρευση απόπλου. Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως : F/B

Περισσότερα »