Π.Ε Σάμου: Ενημέρωση για την μεταφορά των μαθητών

Βασίλης Πανουράκης: Οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα εντός του ΚΥΤ Σάμου αρμοδιότητα διαχείρισης των θεμάτων φέρει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Με την επανέναρξη την Δευτέρα 18 Ιανουάριου, της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σχολικές μονάδες του νησιού μας λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, σε κάποια σχολικά κτίρια θα είναι αδύνατη η εκπαίδευση λόγω των βλαβών που υπέστησαν  από τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου του 2020.

Ενημερώνουμε τους γονείς μαθητών ότι η μεταφορά των παιδιών τους στις σχολικές μονάδες μεταστέγασης θα γίνεται με ιδία μέσα λαμβάνοντας το νομοθετημένο γονικό επίδομα.  Έως σήμερα εκτός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που απέστειλε στις 12/01/2020 στοιχεία του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου δεν έχουν αποσταλεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση οι πίνακες μαθητών δικαιούμενων μεταφοράς.

Το γονικό επίδομα θα παρέχεται έως την ολοκλήρωση της χρονοβόρας εξέλιξης των διαγωνισμών για την συμβασιοποίηση εξασφάλισης μεταφορικών μέσων.

Σημειώνουμε ότι η ενημέρωση της ΠΕ Σάμου περί των πινάκων των δικαιούμενων μεταφοράς μαθητών θα έπρεπε να μας είχε κοινοποιηθεί τουλάχιστον πριν ένα μήνα.

 

 

                                                                               Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

 

                                                                                    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δημήτρης Βολακάκης: «Αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στον Μαραθόκαμπο, είχαν να γίνουν πάρα πολλά χρόνια»

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθοκάμπου : Άμεση λύση στο ζήτημα της στέγασης του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση  το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μαραθοκάμπου για τρίτη φορά και υπό την πίεση του Δήμου Δυτικής Σάμου

Περισσότερα »