Πως ν’ αποκτήσετε νέους πελάτες…

Πως ν’ αποκτήσετε νέους πελάτες…

Στις παρακάτω γραμμές θα δούμε διάφορους συνηθισμένους αλλά και ασυνήθιστους τρόπους για την διαφήμιση της επιχείρησης σας και γενικότερα τεχνικές για πετύχουμε μια  προώθηση ιστοσελίδων. Θα ξεκινήσουμε αναφερόμενοι στις οικονομικότερες εξ’ αυτών που ωστόσο έχουν δοκιμαστεί και έχουν φέρει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι κυρίως θα ασχοληθούμε με μεθόδους που μπορείτε να φέρετε εις πέρας μόνοι ή …σχεδόν μόνοι σας, χωρίς δηλαδή την αρωγή κάποιου επαγγελματία διαφημιστή, γραφίστα ή άλλου τεχνικού.

Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να διαφημιστούμε. Πρώτον, μπορούμε απλά να φτιάξουμε μια μικρή αγγελία σε ένα αρχείο word και να την εκτυπώσουμε πολλές φορές φροντίζοντας στο κάτω μέρος να υπάρχει το κινητό μας τηλέφωνο ή το αντίστοιχο της εταιρείας μας. Ύστερα, προχωράμε στο επόμενο στάδιο. Επισκεπτόμαστε διάφορα κοντινά αλλά και πιο μακρινά μέρη από το σπίτι μας ή το μαγαζί μας και τοποθετούμε αυτές τις σελίδες-διαφημίσεις σε κολόνες, τοίχους, πίνακες ή όπου αλλού επιτρέπεται η αφισοκόλληση.

Φροντίζουμε έτσι ώστε τα σημεία που θα επιλέξουμε να είναι κατά το δυνατόν προστατευμένα από τον ήλιο αλλά κυρίως από τον αέρα και τη βροχή προκειμένου να μην καταστραφεί άμεσα η αγγελία μας. Μια ακόμη καλύτερη λύση θα ήταν αυτή της πλαστικοποίησης κάθε μία σελίδας ξεχωριστά αλλά σίγουρα το κόστος θα ανέβει σχετικά. Ίσως, για κάποιους, μια τέτοια προώθηση να μην φαντάζει αξιόλογη ωστόσο όσοι και όσες την έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει ευχαριστημένοι/-ες.

Μία ακόμα πρακτική διέξοδος για μία προώθηση επαγγελματία είναι η καταχώριση της αγγελίας μας σε μια στήλη εφημερίδας με μικρές αγγελίες ή σε μια αντίστοιχη διαδικτυακή ιστοσελίδα για διαφημίσεις επιχειρηματιών ή άλλων ελεύθερων επαγγελματιών. Φυσικά η διαφήμιση σε εφημερίδα σχεδόν ποτέ δεν είναι εντελώς δωρεάν αλλά το κόστος αρχίζει από περίπου 1€ την ημέρα, ίσως και λιγότερο. Συνεπώς, δεν είναι ένα έξοδο που θα σας θέσει εκτός προϋπολογισμού σε καμία των περιπτώσεων.

Όσον αφορά στην προώθηση σε ένα αντίστοιχο website και πάλι πολλά εξ’ αυτών είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που επιλέξετε όμως κάποιο που απαιτεί συνδρομή και πάλι δεν προβλέπεται να ξοδέψετε μια περιουσία, αφού εκεί οι διαφημίσεις μπορεί να κοστίζουν από 0,20€ ημερησίως. Άρα εδώ είδαμε 2 πολύ εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να κάνουμε την εταιρεία μας ευρύτερα γνωστή και πιο εύκολα εντοπίσιμη στον Τύπο και στο Internet.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Συνάντηση Κώστα Μουτζούρη με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Γενικής Διευθύνσεως της Ε.Ε. για το Μεταναστευτικό DG HOME και Επικεφαλής του Task Force της Ε.Ε. για Λέσβο κα Beate Gminder

Συνάντηση Κώστα Μουτζούρη με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Γενικής Διευθύνσεως της Ε.Ε. για το Μεταναστευτικό DG HOME και Επικεφαλής του Task Force της Ε.Ε. για Λέσβο κα Beate Gminder

Την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Γενικής Διευθύνσεως της Ε.Ε. για το Μεταναστευτικό DG HOME και Επικεφαλής του Task Force της Ε.Ε. για Λέσβο κα Beate Gminder

Περισσότερα »