Παναγιώτης Μπαντούνας: «Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει τη στήριξή του στα καταστήματα του νησιού. Το επίπεδο 3 είναι προσωρινό»

Παναγιώτης Μπαντούνας: «Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει τη στήριξή του στα καταστήματα του νησιού. Το επίπεδο 3 είναι προσωρινό»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, κ. Παναγιώτης Μπαντούνας.

Το επίπεδο 3 στο οποίο μπήκε η Σάμος λόγω κορωνοϊού  επηρεάζει και τους επαγγελματίες της εστίασης και ψυχαγωγίας, καθώς θα κλείνουν νωρίτερα τις επιχειρήσεις τους.

«Το περιμέναμε κάποια στιγμή να γίνει αυτό, το ΚΥΤ είναι μια υγειονομική βόμβα η οποία υφίσταται και προ κορωνοϊού, οπότε τα πράγματα με τον Covid-19 είναι πιο δύσκολα. Ευτυχώς που δεν κόπηκε η σεζόν στη μέση, όπως έγινε σε άλλα νησιά.

Από προχθές έχουμε έρθει σε επαφή και με άλλους συλλόγους στο Βόρειο Αιγαίο, έχουμε μιλήσει και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστίασης. Το θέμα είναι ότι όπου υπάρχει υγειονομική κατάσταση με θέμα Covid-19 είναι κάθετοι, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από ό,τι ισχύει για κανέναν λόγο.

Τα μέτρα τα οποία πρέπει να προβούμε είναι λίγο πιο αυστηρά από πριν, ουσιαστικά δεν θα επιτρέπεται να κάθονται πάνω από 4 άτομα, αποστάσεις στα τραπέζια μας και στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο και 23:45 πρέπει να έχουμε ήδη ενημερώσει τον κόσμο ότι 24:00 κλείνουμε».

Σε περίπτωση παράτασης ωραρίου, ο ιδιοκτήτης σε έλεγχο πληρώνει πρόστιμο, ενώ γενικά δεν υπάρχουν προβλήματα και υπάρχει συνεργασία και με την Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

«Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τα μαγαζιά, δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν οι σωστές αποστάσεις, υπάρχουν τα σωστά μέτρα και μέχρι στιγμής βλέπουμε θετική ανταπόκριση. Το επίπεδο 3 είναι προσωρινό».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα