Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου: Διασύρονται ανεπανόρθωτα και οι δύο Ναυτικοί όμιλοι του νησιού μας και φυσικά το ίδιο το νησί μας η Σάμος

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής - Μεταφέρεται Αθήνα από Σάμο

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυταθλητικού ομίλου Καρλοβάσου, εκτάκτως συνεδρίασε με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 11χρονης τότε, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας προ 10ετίας από τον προπονητή της. Και οι δύο ανήκαν σε ναυτικό όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής όπου και διέμεναν. θα θέλαμε να πληροφορήσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

Ο εν λόγω προπονητής συνεργάστηκε με τον όμιλό μας στα πλαίσια του στησίματος του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου, τους καλοκαιρινούς μήνες τα έτη 2015-16. Κατά το διάστημα αυτό ουδέποτε παρατηρήθηκε ή ακούστηκε οτιδήποτε που μπορεί να παραπέμψει στα σημερινά γεγονότα. Ήταν πολύ εργατικός και αγαπητός σε όλους. Η συνεργασία μας έληξε διότι ο όμιλός μας έκρινε ότι το τμήμα δεν ήταν βιώσιμο.

Μας εξοργίζει το γεγονός, ότι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες φιγουράρουν συνεχώς τα ονόματα του Ναυτικού ομίλου Σάμου και του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα συμβάντα. Ενώ ποτέ δεν ακούμε το όνομα του ομίλου, αθλήτριας και προπονητή και την περιοχή που διαδραματίστηκαν όλα αυτά πριν 10 χρόνια.

Νιώθουμε ότι με αυτόν τον τρόπο διασύρονται ανεπανόρθωτα και οι δύο Ναυτικοί όμιλοι του νησιού μας και φυσικά το ίδιο το νησί μας η Σάμος .

Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα αυτός ο διασυρμός και να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της .

Το Δ.Σ  του ΝΑ.Ο.Κ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Δημοπράτηση έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας» προϋπολογισμού 819.000,00€

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Δημοπράτηση έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας» προϋπολογισμού 819.000,00€

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες ότι δημοπρατείται το Έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας» προϋπολογισμού 819.000,00€ το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Περισσότερα »
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Δήμος Δυτικής Σάμου: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ένταξη των οικογενειών ή των μεμονωμένων ατόμων στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μέσω της χορήγησης

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις ισχυρές βροχοπτώσεις (πλημμύρες) της 2ης Φεβρουαρίου 2021, ενημερώνει τους πολίτες του, ότι

Περισσότερα »