Νίκος Στεφανής: «Οι ανακοινώσεις για τα θετικά κρούσματα γίνονται μόνο από τον ΕΟΔΥ. Θα συνεχίσουμε με σωστό βηματισμό να διεκδικούμε»

Νίκος Στεφανής: Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με προσοχή και ευθύνη

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Νίκος Στεφανής, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τα θετικά κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην ΠΕ Σάμου. Αναλυτικά:

«Οι ανακοινώσεις για τα θετικά κρούσματα γίνονται μόνο από τον ΕΟΔΥ. Όσοι πιστεύουν στις αναρτήσεις που ο καθένας από εμάς μέσω του διαδικτύου ενημερώνουν τους πολίτες, κάνουν λάθος. Θα πρέπει να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα από το μοριακό έλεγχο (PCR) για τον κάθε ασθενή για να επιβεβαιωθεί το κάθε θετικό κρούσμα.

Όμως ο περιορισμός και η ιχνηλάτηση γίνεται παράλληλα για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Το Γ.Ν. Σάμου έχει την ευθύνη μόνο ως προς τον έλεγχο και την λήψη δείγματος από τον ασθενή. Καταλαβαίνω την αγωνία πολλών πολιτών και αυτοδιοικητικών αν θα τα καταφέρουμε και αν θέλουμε ενίσχυση.

Έχουμε την στήριξη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και αυτό φαίνεται και από την ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σίγουρα θέλουμε περισσότερα.

Θα συνεχίσουμε με σωστό βηματισμό να διεκδικούμε.

Όχι πανικός. Ακούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε ασφαλείς.».

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »