Μανώλης Νικολού: «Με τη νυν δημοτική αρχή δεν μπορώ να συνεχίσω»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Μανώλης Νικολού: «Με τη νυν δημοτική αρχή δεν μπορώ να συνεχίσω»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβασίων κ. Μανώλης Νικολού, αναφορικά με την τουριστική περίοδο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Έχουμε ξεκινήσει το τουριστικό κομμάτι, εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλο τουριστικό κομμάτι, αλλά γίνεται μια προσπάθεια, ειδικά από τον ιδιωτικό παράγοντα. Νομίζω ότι είναι μια καλή χρονιά σε γενικές γραμμές, αλλά πρέπει να περιμένουμε τα γενικά αποτελέσματα, γιατί τα τελευταία χρόνια στο Βόρειο Αιγαίο είναι δύσκολα, σε ό,τι αφορά τον τουρισμό.

Το κλείσιμο της πύλης είναι πολύ αρνητικό και νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε αγώνα, προκειμένου να επανέλθει η πύλη στο Καρλόβασι, διότι είναι ουσιαστικό κομμάτι να υπάρχει σύνδεση με την γραμμή που είχε ανοίξει και νομίζω ότι θα γίνουν οι αναγκαίες προσπάθειες, από τη νέα δημοτική περίοδο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Νικολού είπε πως με βάση το μεγάλο κύμα ανθρώπων, που τον υποστήριξε, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές Οκτωβρίου, αλλά ξεκαθάρισε ότι, «με τη νυν δημοτική αρχή δεν μπορώ να συνεχίσω. Βασικό κομμάτι όλων αυτών, είναι να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, δεν είναι ώρα αντιπαραθέσεων.

Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έγιναν σωστά, υπάρχουν πράγματα που τρέχουν και πρέπει να γίνουν και να βιαστούμε. Υπάρχουν στιγμές στις οποίες πριονίστηκε η καρέκλα μου, από συγκεκριμένους ανθρώπους, από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, που αγγίζουν τον δήμαρχο. Υπήρξαν στιγμές που υπήρξε πρόβλημα με τον τρόπο τον οποίον ανταποκρινόταν η Δημοτική Αρχή, σε ό,τι αφορά την κοινοτική διοίκηση και εμένα προσωπικά».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ