Κλειστές οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ

Κλειστές οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ

Κλειστές θα παραμείνουν οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Σάμου. Αναλυτικά: «Ο Δήμος Δυτικής Σάμου προέβη στο κλείσιμο του “Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου” καθ’ υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), καθαρά για προληπτικούς λόγους και για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας».

Η ΕΠΣ Σάμου με ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Πιθανό κρούσμα στον χώρο μας. Κάτι που κάποια στιγμή θα γινόταν. Δεν θα είναι κάτι εξωφρενικό, δεν θα είναι κάτι αποτρόπαιο. Είναι κάτι που συμβαίνει σ όλον τον πλανήτη και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Να τηρούμε τα μέτρα, ατομική υγιεινή, αντισηπτικά, μάσκες στους χώρους που πρέπει, να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας, να αποφεύγουμε τους πανηγυρισμούς με σωματική επαφή, να προσέχουμε τους κοντινούς μας ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και όλα θα πάνε καλά.

Ούτε κολλάει τόσο εύκολα (αν τηρούμε τα μέτρα), ούτε πεθαίνει κανείς τόσο εύκολα. Ψυχραιμία, λογική, ενότητα κ προχωράμε. Σε 2-3 μέρες το Στάδιο Καρλοβάσου θα παραδοθεί κ πάλι προς χρήση. Θα γίνουν κ οι έλεγχοι που πρέπει (προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάτι παραπάνω) και συνεχίζουμε. Και για όσους νοσήσουν, γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητά τους”.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα