Κάλεσμα του Δήμου Ανατολικής Σάμου για βοήθεια στους πληγέντες από τον «Ιανό» στον Δήμο Καρδίτσας

Κάλεσμα του Δήμου Ανατολικής Σάμου για βοήθεια στους πληγέντες από τον «Ιανό» στον Δήμο Καρδίτσας

Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Καρδίτσας, κ. Βασίλη Τσιάκο, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Στάντζος, εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και την αμέριστη αλληλεγγύη του Δήμου μας προς τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας και γενικότερα της Θεσσαλίας που υπέστησαν καταστροφικές συνέπειες από την επέλαση του «Ιανού», σε ανθρώπινες ζωές, καλλιέργειες, οδικό δίκτυο, δίκτυο ηλεκτροδότησης, κατοικίες, επιχειρήσεις κλπ.

Σύμφωνα με την επιστολή, αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει ο Δήμος Καρδίτσας, μόνο με πνεύμα συνεργασίας, νηφαλιότητας και ομοψυχίας, μπορεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βρουν οι δημότες τους κανονικούς τους ρυθμούς. Εξάλλου είναι γνωστοί οι καθημερινοί αγώνες επιβίωσης των κατοίκων της Θεσσαλίας διαχρονικά.  Σ’ αυτό τον αγώνα αρωγός πρέπει να είναι η κεντρική εξουσία και σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση.

Βρισκόμενοι στο πλευρό του πληγέντα Δήμου και των κατοίκων του, προκειμένου να συμβάλλουμε και να προσφέρουμε εμπράκτως, καλούμε τους συλλόγους, φορείς και δημότες του Δήμου Ανατολικής Σάμου να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: Νερά, λάδι του ενός λίτρου, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες, πάνες, κλινοσκεπάσματα κλπ.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι και τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Σάμου, στο Μαλαγάρι,  από Δευτέρα – Παρασκευή και κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο τηλέφωνο 2273080432.

Εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας ώστε να εξυπηρετηθούν οι δημότες που χρήζουν βοήθειας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »