Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Τρείς μέρες μετά την έλευση του νέου έτους 2023 η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη αγιοβασιλόπιτα στη ΛΑΦ Σάμου.

Την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, η Αντιπεριφερειάρχης με θέματα ανάδειξης και προώθησης προϊόντων Β. Αιγαίου κ. Άννη Ανδρεάδου, οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου κ.κ. Γιώργος Στάντζος και Αλέξανδρος Λυμπέρης, οι Αντιδήμαρχοι Ανατολικής Σάμου κ.κ. Δέσποινα Κάϊλα, Γιώργος Διονυσίου, Μιχάλης Μητσός και Κων/νος Βογιατζής.

Επίσης εκπρόσωποι από την ΕΛ.ΑΣ, την Π.Υ. Σάμου και το Λιμενικό Σώμα, και των Αποστράτων Αξιωματικών.

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Οι Μονάδες της Ταξιαρχίας εκπροσωπήθηκαν είτε από τους Διοικητές τους, είτε από στελέχη τους. Tο τυχερό φλουρί κέρδισε η Μονάδα 164 ΤΕ.

Ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» κ. Νίκος Λαμπιδώνης πρίν την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας απευθυνόμενος προς τους προσκεκλημένους κι ενώ είχε εκφωνηθεί η Ημερήσια Διαταγή για το νέο έτος του ΥΕΘΑ κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, είπε:

Η 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

«Η αποστολή μας, αυτή είναι ο φάρος, αυτή είναι η προσπάθεια και συνέχεια πρέπει οι μονάδες, η Ταξιαρχία ολόκληρη, να προετοιμάζονται για την εκπλήρωση της αποστολής στο ακέραιο όποτε χρειαστεί, αν χρειαστεί. Αυτή είναι η δουλειά μας και σε αυτή πρέπει να εστιαζόμαστε.

Η αποστολή και μόνο αυτή. Η συνεργασία με τις αρχές, την τοπική κοινωνία, είναι και αυτή και πάντα είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε, να βοηθάμε, να συνδράμουμε, ως δεύτερη αποστολή μας, που και αυτή είναι σημαντική αλλά και την κύρια αποστολή, που αυτή θέλω να έχετε ως φάρο το 2023, όπως και το 2022, να είμαστε καλύτεροι και να αξιοποιούμε και τα μέσα που έχουμε αλλά και το προσωπικό, για να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Καλή χρονιά σε όλες τις μονάδες της Σάμου, της Ικαρίας, του Αγαθονησίου, των Φούρνων, καλή χρονιά σε όλο το προσωπικό, μόνιμο, στρατεύσιμο, πολιτικό προσωπικό, εθνοφύλακες, κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ευχαριστούμε και τις αρχές, γιατί η συνεργασία μας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ και στην αποστολή μας αλλά και στην όλη αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που υπάρχει στο νησί και στην Ταξιαρχία».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ...

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κατά τήν ὁλιγοήμερη παραμονή του στήν Ἀθήνα ἐπισκέφθηκε καί συναντήθηκε γιά θέματα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας καί Κοινοῦ ἐνδιαφέροντος γιά τά νησιά

Περισσότερα »