Ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Εμμανουήλ Κιάσσου στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

O ιατρός Εμμανουήλ Κιάσσος εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αν. Σάμου για θέματα κορονοϊού

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Αν. Σάμου κο Στάντζο Γεώργιο για την τιμητική διάκριση που μου έκανε να με ορίσει ως άμισθο Αντιδήμαρχο , μεταβιβάζοντας μου τις καθ ΄ύλην αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  (ΑΔΑ: Ψ89946ΜΦΟΤ-ΥΥ8).

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με οικονομική κρίση, αλλά και κρίση αξίων. Μέσα σ ’αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων καλούμαστε ο καθένας από τον δικό του τομέα να αφήσει το στίγμα του, προκειμένου να βελτιωθούν  οι συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Ο δικός μου ρόλος είναι να εισηγούμαι την ανάληψη προληπτικών δράσεων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών  και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συντονίζω ενέργειες, διασφαλίζοντας  με αυτόν τον τρόπο κατά το μέγιστο δυνατό την υγεία των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, να τονίσω ότι δεν με πτοούν οι αντιξοότητες. Έχω όραμα και  έχω μάθει να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος ότι  θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος

Εμμανουήλ Κιάσσος

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα