ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

ΕΠΣ Σάμου: Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι για την ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια γηπέδων και όχι με θέματα που δεν τους αφορούν

Με μια «καυστική» ανάρτηση στο Facebook η ΕΠΣ Σάμου, αναφέρεται στη διακοπή υδροδότησης στα αποδυτήρια του γηπέδου Μυτιληνιών εν μέσω πανδημίας. Συνεχίζοντας η ΕΠΣ Σάμου αναφέρεται σε παρεμβάσεις αρμοδίων για «το ποιός εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο κατά την ώρα διεξαγωγής αγώνων, γιατί δεν τους αφορά και ούτε έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα και εξουσία γι αυτά τα θέματα». Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ζούμε την εποχή Covid, με όλα τα συνεπακόλουθά της. Σαν ΕΠΣ προσπαθούμε & κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να τηρούμε πιστά και αυστηρά τα σχετικά Πρωτόκολλα. Σ’ αυτήν την προσπάθεια πειθαρχεί και με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των σωματείων μας. Όμως κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις μας υποχρεώνουν να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά.

Ενώ λοιπόν συνιστάται σε όλους η πιστή τήρηση της ατομικής υγιεινής, σήμερα στο γήπεδο Μυτιληνιών και κατά την διάρκεια διεξαγωγής αγώνα, δεν υπήρχε νερό στα αποδυτήρια. Είναι περιττό να αναφέρουμε τον ρόλο του νερού στην υγιεινή, πόσο δε μάλλον σε παιδιά που αθλούνται. Εξακριβώσαμε ότι αιτία της διακοπής της ύδρευσης ήταν μια βλάβη στα φίλτρα του δικτύου. Φυσιολογικό. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι ο χώρος στον οποίο βρέθηκαν τα δύο ντεπόζιτα νερού της αθλητικής εγκατάστασης. Που αν δεν ήταν αποσυνδεδεμένα και πεταμένα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην υδροδότηση των αποδυτηρίων και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα.

Ας ασχοληθούν λοιπόν με αυτό οι αρμόδιοι και ας αφήσουν τα τηλέφωνα και τις παρεμβάσεις για το ποιός εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο κατά την ώρα διεξαγωγής αγώνων, γιατί δεν τους αφορά και ούτε έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα και εξουσία γι αυτά τα θέματα. Αρμοδιότητα και υποχρέωσή τους είναι, να παρέχουν ασφάλεια και τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής σ’ αυτούς που αθλούνται. Ιδιαίτερα στην περίοδο αυτή που ζούμε».

Ζούμε την εποχή Covid, με όλα τα συνεπακόλουθα της. Σαν ΕΠΣ προσπαθούμε & κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να τηρούμε …

Publiée par Ε.Π.Σ ΣΑΜΟΥ sur Dimanche 18 octobre 2020

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »