Επισκέψεις και επαφές του Δημάρχου Δυτικής Σάμου Αλέξανδρου Λυμπέρη στην πρωτεύουσα

Επισκέψεις και επαφές του Δημάρχου Δυτικής Σάμου Αλέξανδρου Λυμπέρη στην πρωτεύουσα

Με επισκέψεις στην πρωτεύουσα και προγραμματισμένες συναντήσεις ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με σημαντικά αποτελέσματα για τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

  • Εντάχθηκαν και αποπληρώθηκαν υποχρεώσεις προς προμηθευτές και δικαστικές αποφάσεις που κληρονόμησε ο Δήμος από παρελθόντα έτη ύψους 510.000 ευρώ.
  • Έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων και την προμήθεια εξοπλισμού που είχαν ενταχθεί στα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΙΙ για τα οποία επιβάλλεται συνεχής παρακολούθηση.
  • Έγινε ενημέρωση και συνεννόηση για τα έργα που έχουν υποβληθεί αλλά και πρόκειται να υποβληθούν στις προσκλήσεις του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
  • Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη Χάρη και τον Υφυπουργό κ. Κόνσολα Μάνο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον χειρισμό και την στρατηγική του τουρισμού.
  • Συνοδευόμενος από τεχνικό και νομικό σύμβουλο ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΕΤΑΔ(Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου πρώην ΚΕΔ) για την διευθέτηση του γνωστού προβλήματος του ακινήτου Βeach Front για το οποίο ο Δήμος μας καλείται να καταβάλλει οφειλές προηγουμένων διοικήσεων προς το δημόσιο, ύψους 259.000 ευρώ. Ήδη για το θέμα αυτό έχουν δρομολογηθεί δικαστικές διαδικασίες.
  • Τέλος σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο του Πειραιά, ο Δήμαρχος κος Λυμπέρης Αλέξανδρος απηύθυνε πρόσκληση στο Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη Ιωάννη να επισκεφθεί τον Δήμο μας (από τον οποίο έλκει και η καταγωγή του) με απώτερο σκοπό την αδελφοποίηση των δύο Δήμων που τόσα κοινά τους συνδέουν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »