Δεν πείθει η Εθνική, αλλά…

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Για την εθνική μας έφτασε το κομβικό ματς με τους Σλοβένους, το οποίο ή το κερδίζει και κατακτά άνοδο ή δεν κερδίζει και αρχίζει νέα εσωστρέφεια.

Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Ως οπαδός της εθνική μας ομάδας, θλίβομαι βαθύτατα με την τοξικότητα που έχει μεταφερθεί από καιρό στις τάξεις της. Τα προβλήματα σε συλλογικό επίπεδο έχουν επηρεάσει την εθνική μας, έχοντας δημιουργήσει από καιρό ένα κλίμα εμφυλίου. Οι μεν, από τη μία μεριά,  γκρινιάζουν για ό,τι υπάρχει και βέβαια με τις επιλογές του εθνικού εκλέκτορα και από την άλλη, οι υπόλοιποι χαίρονται για τα ακριβώς αντίθετα.

Το σημαντικότερο, βέβαια, πρόβλημα, το δημιουργούν τα μέσα ενημέρωσης. Εννοώ αυτά που ανήκουν οπαδικά σε συγκεκριμένες ομάδες ή μπλοκ και προσπαθούν να πείσουν τους αδαείς με κάθε λογής επιχείρημα. Μπάλα «δόξα τω Θεώ» βλέπουμε επί δεκαετίες, αγώνες της εθνικής μας έχουμε δει πάμπολλους και μπορούμε να κρίνουμε για το επίπεδό της, την ποιότητά της και για το θέαμα που προσφέρει. Φτάσαμε στο σημείο όταν κάνεις κριτική δημόσια για αυτό που βλέπεις, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, αυτόματα να εντάσσεσαι σε συλλογικό μπλοκ. Αδιανόητα πράγματα.

Δεν ξέρω τι να περιμένω κόντρα στους Σλοβένους. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου κάνει εντύπωση. Η εθνική δεν με πείθει για τις ικανότητές της, αλλά ελπίζω να κάνουμε την υπέρβαση. Είμαστε σε όμιλο με πολύ μέτριες ομάδες, του χεριού μας ουσιαστικά και θα είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία. Μπορούμε. Ως Έλλην που αγαπά αγνά την εθνική του ομάδα, θα κάτσει να δει το ματς με την ευχή να κερδίσει. Θα βλέπω το γαλανόλευκο χρώμα μόνο και όχι τα υπόλοιπα συλλογικά. Ποντάρω οπαδικά σήμερα, παραβαίνοντας στοιχηματικούς κανόνες. Άσος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το Nations League στο Foxbet.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Αναστολή λειτουργίας παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών και άλλων δομών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Αναστολή λειτουργίας παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Μετά την σημερινή ανακοίνωση έκτακτων νέων μέτρων για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του COVID-19, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ν. Χαρδαλιά

Περισσότερα »