Βαγγέλης Καρράς: Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν όμορφα και ωραία χωρίς να δημιουργούμε εντυπώσεις με δημοσιεύματα στο Facebook

Βαγγέλης Καρράς: Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν όμορφα και ωραία χωρίς να δημιουργούμε εντυπώσεις με δημοσιεύματα στο Facebook

Στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Βαγγέλης Καρράς, ο οποίος απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου σχετικά με τη ύπαρξη νερού στα αποδυτήρια του γηπέδου Μυτιληνιών «Βασίλης Καλυμνιός». Ο κ. Καρράς είπε:

«Δεν ξέρω τι εντυπώσεις προσπαθεί να κερδίσει η ΕΠΣ Σάμου μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων. Να τονίσω ότι πρόσφατα έγιναν δύο συναντήσεις και ως Δημοτική αρχή θέσαμε τις βάσεις μιας εποικοδομητικής συνεργασίας και ελπίζαμε ότι τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό και τις ομάδες του νησιού τις εκπροσωπεί μία σοβαρή ανώτατη αρχή, που μέσω διαλόγου και συνεργασίας θα μπορούσαμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα που απασχολούν τις ομάδες και τις εγκαταστάσεις του νησιού. Έτσι θέλω να πιστεύω ότι κτίζονται σχέσεις συνεργασίας και όχι μέσω ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Μια σοβαρή αθλητική αρχή την στιγμή που εντοπίζει το πρόβλημα κάνει επίσημο έγγραφο στον Δήμο με τα προβλήματα, τόνισε ο κ. Καρράς.

Για το πρόβλημα του νερού στο γήπεδο των Μυτιληνιών, «Έγιναν 5 παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, όλα έγιναν παρουσία φύλακα για πρώτη φορά στα χρονικά σε κάθε γήπεδο, ακόμα και στα μικρά τοποθετούμε φύλακα, ώστε να παρίσταται εκεί στην εγκατάσταση. Πρόβλημα υπήρχε μόνο σ’ ένα παιχνίδι, γιατί είχαμε μια βλάβη στην υδροδότηση. Συνεργεία από τις 7 το πρωί της Κυριακής προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την βλάβη και το πρώτο παιχνίδι έγινε χωρίς να υπάρχει νερό. Είχαν ενημερωθεί όλοι, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια η βλάβη αποκαταστάθηκε και υπήρχε νερό. Υπάρχουν κάποια ντεπόζιτα, πλην όμως το νερό του γηπέδου είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Έχει προγραμματιστεί να συνδεθούν τα ντεπόζιτα για περιπτώσεις διακοπής νερού από το δίκτυο. Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν όμορφα και ωραία χωρίς να δημιουργούμε εντυπώσεις με δημοσιεύματα στο Facebook.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα