Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απάντηση Νίκου Κατρακάζου στον Αντώνη Σίμο για τη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου

Απάντηση Νίκου Κατρακάζου στον Αντώνη Σίμο για τη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου

Απαντώντας στο όψιμο ενδιαφέρον του κυρίου Σίμου και του συνδυασμού του για τη συντήρηση του Επαρχιακού οδικού δικτύου θα ήθελα να σημειώσω:

Α) η μικροπολιτική δεν με αφορά, οι πολίτες και στο τελευταίο χωριό του νησιού μας γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας τη μεγάλη προσπάθεια για συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου με δεκάδες έργα προϋπολογισμού αρκετών εκατομμυρίων, το μεγαλύτερο έργο συντήρησης που έχει γίνει ποτέ. Έργα τα οποία προγραμματίζονται πάντα σε συνεργασία με τις κοινότητες και τους κατοίκους.

Β) συνιστώ στον κύριο Σίμο και τους συνεργάτες του να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την τραγική κατάσταση του δημοτικού και αγροτικού δικτύου σε κάθε πόλη και χωριό του τόπου μας και ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλήθεια πότε πέρασαν τελευταία φορά στη πόλη της Σάμου μπροστά από τα JUMBO;

Γ) Ο αναφερόμενος δρόμος στη Χώρα, αν και είναι εντός οικισμού, έχει δημοπρατηθεί στο πλαίσιο της συνδρομής που παρέχουμε στον Δήμο στο έργο Συντήρησης Νότιας Σάμου, ένα έργο που έχει δημοπρατηθεί και έχει ξεκινήσει, οπότε και θα εκτελεστεί κανονικά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Νικόλαος Κατρακάζος

00Elia