Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εντυπωσιακό το αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» σε Σάμιους καλλιτέχνες

Εντυπωσιακό το αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» σε Σάμιους καλλιτέχνες

Με μια αφιερωματική εκδήλωση σε Σάμιους καλλιτέχνες και ιδιαίτερους χορούς που έχει παρουσιάσει στην πορεία του, τίμησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου ο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ» τα 30 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Σάμου, την Κυριακή 19 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του ΓΕΛ Σάμου.

00kapetanLaxanas02

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε αναφορά σε γνωστούς Σάμιους καλλιτέχνες, Κώστας Ρούκουνας, Νίκος Σταυρίδης, Καίτη Γκρέυ, Γιάννης Μόρτζος, Φίλανδρος Μάρκου, Ντίνα Κώνστα, Οδυσσέας Μοσχονάς, Γιάννης Ρίτσος.

Χαρακτηριστικές στιγμές, ο χαιρετισμός της κας Κώνστα και το βίντεο - μήνυμα του Γιάννη Μόρτζου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο Σύλλογο και στην πολύχρονη παρουσία του.

00kapetanLaxanas01

Το δεύτερο μέρος αποτελούνταν από χαρακτηριστικούς χορούς που έχει παρουσιάσει το χορευτικό τμήμα του συλλόγου από το Ικόνιο, την Κύπρο, την Ανατολική Ρωμυλία και τη Μακεδονία.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τους εξαίρετους μουσικούς Π.Φρατζή, Γ. Δάνο, Στ. Μιχαλόπουλο, Ν. Καρβούνη και φωνητικά από τις κυρίες Φ. Βουρλιώτη και Α. Γιαλκέτση και του κυρίους Σπ. Ζωχιό και Μ. Βαλωμένο.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ξεχωρίσαμε την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Κυριαζή, τον Αντιδήμαρχο κ. Πάρη Παπαγεωργίου, την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, τους Δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη και Κώστα Τζίχα, τον πρόεδρο της Δημ. Κοιν. Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή, τον πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος κ. Νίκο Βαρούμα, εκπροσώπους της 79 ΑΔΤΕ, o επίτιμος πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Βόρειο Αιγαίο κ. Γιώργος Μηλιώτης.φορείς, εκπροσώπους τοπικών συλλόγων.

00kapetanLaxanas04

Ο «Καπετάν Λαχανάς» για άλλη μια φορά απέδειξε πως η αγάπη και ο σεβασμός γι αυτό που κάνεις, φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πράγμα που αποδεικνύεται και μέσα από την πολύχρονη και σταθερή πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα της Σάμου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

00CharismaMikro