Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε οικία στη Σάμο από δύο (2) αλλοδαπούς. Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις - 8.000 - ευρώ

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 01-10-2019 έως 23-10-2019 σε οικία, στο Βαθύ της Σάμου.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 42 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δράστες μπήκαν στην οικία, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, συλλεκτικές φιάλες με αλκοολούχα ποτά, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα, οικιακά σκεύη, καθώς και είδη ένδυσης, υπόδησης και κλινοστρωμνής, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις - 8.000 - ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

00Nefeli00