Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη πέντε (5) αλλοδαπών στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, σήμερα Δευτέρα (09/09) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο (2) αλλοδαποί (37χρονος και 31χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Ολλανδία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαβατήρια Αρχών Ουγγαρίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Επίσης συνελήφθησαν την Κυριακή (08/09) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, δύο (2) αλλοδαποί (36χρονος και 35χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δελτία ταυτότητας Αρχών Ελβετίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Συνελήφθη επίσης το Σάββατο (07/09) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό. Ειδικότερα, ο 31χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαβατήριο Γερμανικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκε στον 41χρονο και το προμήθευσε στον συλληφθέντα, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα. Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

00Elia