Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη 49χρονου, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου για ψευδή ανωμοτί κατάθεση

Συνελήφθη την Κυριακή (04/11) στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 49χρονου και κατασχέθηκαν, ένα διαβατήριο Αρχών Ιράκ και μία άδεια παραμονής Φιλανδικών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε ανήκαν σε διαφορετικό πρόσωπο. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 22χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αστυνομική Αρχή. Διενεργείται προανάκριση.