Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλούσιο το δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Την Τρίτη (22/08), σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, σε βάρος μίας 46χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας καταστήματος στη Σάμο, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, η 46χρονη πλαστογράφησε τις υπογραφές δύο (2) υπαλλήλων της, σε έγγραφα, τα οποία στη συνέχεια κατέθεσε σε δημόσια υπηρεσία. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη 49χρονης στο Καρλόβασι, για το αδίκημα της κλοπής

Συνελήφθη, την Τρίτη (22/08) στο Καρλόβασι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη χθες (22-08-2017), αφαίρεσε από την κατοχή μίας 23χρονης ημεδαπής ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη 21χρονου αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη, την Τρίτη (22/08), στον Κρατικό Αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα Σουηδικών Αρχών, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή. Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σύλληψη 69χρονης στη Σάμο, για τ’ αδικήματα της απείθειας και της εξύβρισης

Συνελήφθη, την Τρίτη (22/08) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σάμου, μία ημεδαπή ηλικίας 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και της εξύβρισης. Ειδικότερα, η 69χρονη, κατά την προσαγωγή της σε αστυνομικό κατάστημα, εξύβρισε τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αρνήθηκε να συμμορφωθεί, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε υποδείξεις τους. Από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργείται προανάκριση.