Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (15/08) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Σάμου, δύο δελτία ταυτότητας συριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Οι ταυτότητες κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Επίσης συνελήφθη, την Τρίτη (15/08), στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα γαλλικών Αρχών, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή. Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.