Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων με πέντε τραυματίες

Σήμερα Τετάρτη (16/08), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ικαρία, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 33χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ικαρίας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευδήλου.

Την Δευτέρα (15/08), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Ικαρία, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 42χρονο αλλοδαπό, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ικαρίας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευδήλου.

Την Δευτέρα (15/08), σε δημοτική οδό στο Καρλόβασι της Σάμου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν  23χρονο ημεδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά μία 83χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου.

Την Κυριακή (14/08), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Ηραίον της Σάμου, δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό έναν ημεδαπό ηλικίας 69 ετών,  συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 38χρονη ημεδαπή.  Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του μοτοποδηλάτου, καθώς και μίας ακόμη 66χρονης ημεδαπής, η οποία επέβαινε στο δίκυκλο. Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.