Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Αναγέννηση πρωταθλήτρια για 23η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα παίδων

Η Αναγέννηση πρωταθλήτρια για 23η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα παίδων

Με τον αγώνα ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΕΣΣ Αθλέων έκλεισε το Final 4 Πρωταθλήματος παίδων 2018 – 2019. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι ειδικά στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, αλλά στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, η ανωτερότητα της Αναγέννησης ήταν εμφανής, παιδιά μεγαλύτερα ηλικιακά και φυσικά η κούραση ήρθε γρήγορα για τον Αθλέων και δίκαια πήρε τη νίκη η Αναγέννηση.

00Final402

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες της περιόδου, η Αναγέννηση νίκησε με 83-41. Πολλά δε από τα παιδιά των ομάδων την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνίζονται στην κατηγορία των παίδων και μεταπηδούν στην κατηγορία των εφήβων.

Από τη μια η Αναγέννηση, μια ομάδα, μια ιστορία, από την άλλη ο Αθλέων, μια ομάδα 4 ετών, που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε τελικούς.

Οι δύο ομάδες για να φτάσουν στον τελικό, η μεν Αναγέννηση νίκησε στον ημιτελικό τον Πολυκράτη με 93-47, ο δε Αθλέων νίκησε στον ημιτελικό το Καρλόβασι με 72-39.

00Final403

Στον μικρό τελικό σ’ έναν πολύ αγώνα το Καρλόβασι νίκησε τον Πολυκράτη με 61-59.

Κατά τη διάρκεια του τελικού είχαμε και βραβεύσεις. Η Αναγέννηση τιμήθηκε για τα 22 χρόνια κατάκτησης του παιδικού πρωταθλήματος, ενώ ο κ. Μανώλης Βαλαγεωργίου για τα 50 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο Αναγέννηση, αλλά και για την προσφορά του στην Τοπική Επιτροπή μπάσκετ.

00Final404

Επίσης βραβεύτηκε και η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Σάμου, όπου έφτασε στους οκτώ του Πανελλαδικού Μαθητικού Πρωταθλήματος.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον τελικό, θα μπορούσε όμως να είναι και περισσότερος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ…

Niotis